Vill du vinna?

2009-03-20 ♥ 09:05:10
Länk till inläggetTävlingarLämna din kommentar (1)
Hos Karin kan du ha chans att vinna ett super fint pris!
Men först vill jag tipsa om det här:


Kort- och scrapträffar i Lund i vår!

Alla som vill är välkomna, kortmakare och scrappare, du som provat lite och du som hållit på länge, om du kommer själv eller om ni kommer flera. Du behöver inte vara Lundabo för att komma, givetvis är det också öppet för tillresta.

Skriv in datumen i kalendern redan nu så du inte missar någon gång:

22 mars
5 april
19 april
26 april
10 maj
24 maj

Träffarna kostar 100:- per person och gång och pågår mellan klockan 12.30 - 17.00. Vi håller till på Studiefrämjandet i Lund, Fabriksgatan 2, brevid Kung Oscars bro ca 10 minuters promenad från Centralstationen/Tågen och många länsbussar. Kommer man med bil så kan man parkera på grusplanen utanför. Mejla om ni behöver närmre vägbeskrivning (kreativ365@gmail.com)

Blir vi många så finns det fler rum att låna så alla får plats. Föranmälan är inte obligatoriskt men mejla gärna om ni tänker komma så jag vet (kreativ365@gmail.com). Enklare fika ingår (kaffe, te, skorpor/småkakor), kyl finns att låna om ni vill ta med er extra fika eller så.

 Jag är på plats att hjälpa, svara på frågor och inspirera. Träffarna utformas utifrån era önskningar med utmaningar och annat skoj. Jag tänkte också att vi kan ha en bytesmarknadsträff under en av träffarna längre fram i vår. 

Saknar ni saker eller orkar inte släpa med allt så finns det verktyg, stämplar, några stämpeldynor och limstift finns att låna. Det finns även ett enklare "loppisbord" om ni har slut på cardstock, mönstrat papper, dubbelhäftande tejp och liknande och vill köpa på plats.

Har du frågor kan du också mejla kreativ365@gmail.com så svarar jag så gott jag kan!


Vill du vinna lite scrap och kortgodis värt över 400:-?

bloggodis.jpg

Jag har lagt till lite mer i godispaketet än vad som syns på bilden och för varje tio personer som är med i utlottningen lägger jag till ännu lite till. Det kan vara allt möjligt, både dekorationer och stämplar.


Så här gör du:

Sprid ordet vidare om att det nu finns träffar i Lund för alla kortmakare och scrapsugna! Blogga inlägget ovan, tipsa om träffarna OCH utlottningen och länka till mig. Skriv sedan en kommentar om att du bloggat här i tråden så jag hittar dig och du är med i utlottningen av ett härligt scrappaket med thickers, stämplar, dekorationer, band, mönstrad tejp... en hel massa mums helt enkelt!

Glöm inte att ange mejladress så jag kan kontakta dig om du vunnit utlottningen.


Alla kan vara med, även om du inte bor i Skåne eller själv kan komma på träffarna! Utmaningen pågår till den 25/3 (förlängt datum) så sprid ordet om träffarna och utmaningen!
(Källa: Karin)

© Alla bilder tillhör mig om inget annat anges. Kopiering förbjuden!

Kommentarer
Postat av: Karin

Tack för att du sprider ordet vidare! Lycka till i utlottningen :-)/Karin

2009-03-24 @ 10:18:01
URL: http://www.kreativ365.seDitt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback